Post by nopethylali on Mar 14, 2022 5:58:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Kakuro - Cross Sums IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch money ▞▞▞
▞▞▞ Real Kakuro - Cross Sums 2022 version ▞▞▞
Οι αριθμοί βοήθειας της προηγούμενης έκδοσης ήταν ελαφρώς μεγαλύτεροι. Γίνεται δύσκολο να το δεις. Εκτός από αυτή την υπέροχη εφαρμογή
Σούπερ εύκολη διεπαφή και δεκάδες διασκεδαστικά επίπεδα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Μερικά από τα παιχνίδια έχουν περισσότερες από μία λύσεις, κάτι που είναι απογοητευτικό. Κατά τα άλλα καλό.
Καλό μέχρι στιγμής αλλά αυτή είναι η πρώτη μου μέρα. Το μόνο πράγμα που δεν με νοιάζει είναι ότι το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι πολύ μικρό.
Το δύσκολο παζλ 10 δεν λύνεται
Θα το βαθμολογούσα υψηλότερα, αλλά για τις υπερβολικά παρεμβατικές διαφημίσεις και την υψηλή κατανάλωση μπαταρίας.Απλώς περιμένω μια ενημέρωση για να το χαλάσω lol είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί
Εάν σταματήσετε ένα παιχνίδι και προσπαθήσετε να το ανοίξετε ξανά αργότερα, λαμβάνετε ένα μήνυμα σφάλματος.
Πολύ ωραίο!
Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα παζλ, η εφαρμογή είναι υπέροχη. Μπορείτε να αποφασίσετε πόση βοήθεια θέλετε και το επίπεδο δυσκολίας. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Υπέροχο παιχνίδι αλλά θέλει τρόπο να σβήσει τον ήχο. Θα ήθελα επίσης έναν τρόπο να αντιγράψω τα σημάδια του μολυβιού μου σε άλλα τετράγωνα.
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, μια μεγάλη ανατροπή μεταξύ soduku και σταυρόλεξων. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι τα κουμπιά για τους αριθμούς είναι πολύ μικρά. Υπάρχουν τόνοι χώρου στο gui για να γίνουν μεγαλύτεροι οι αριθμοί. Εκτός από αυτό, ήταν αρκετά εθιστικό!!
Real Kakuro - Cross Sums Hlavolamy bts
Υπέροχο παιχνίδι σκέψης μυαλού. Ευκολία στη χρήση
Απολαυστικό, δουλεύει τον εγκέφαλο, υπονοούμενα καλά, όχι πάρα πολλές διαφημίσεις
Απολαμβάνω το kakuro. Με βοηθάει να επικεντρώνομαι στη στιγμή και με αυτό το ap έχω πάντα ένα μαζί μου.
Πολύ καλύτερο από το sudoku, και έχει πολλά επίπεδα
Ήταν 5 αστέρια μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Δεν μπορώ να το παίξω καθόλου τώρα. Απεγκαταστάθηκε μέχρι να επιδιορθωθεί. Παρακαλώ, παρακαλώ, διορθώστε το.
Θαυμάσιο να τα βλέπεις on-line αντί να τα κατεβάζεις.
Real Kakuro - Cross Sums ধাঁধা hho
Θα μπορούσε να κάνει με λίγες τροποποιήσεις, όπως η αυτόματη εναλλαγή σε κελί, εάν απαντήσετε σε άλλη τιμή στο ζεύγος
Μου αρέσει αυτό το παζλ, αλλά αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια δουλειά. Όπως ανέφεραν ορισμένες άλλες κριτικές, η οθόνη περιστρέφεται χωρίς προειδοποίηση και δεν μπορείτε να την εμποδίσετε να αλλάξει. Δεν υπάρχουν απαντήσεις για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο σωστό δρόμο και ορκίζομαι ότι ορισμένα από τα παιχνίδια δεν φαίνονται σωστές, επομένως θα ξοδέψετε πολλά χρόνια προσπαθώντας να διορθώσετε ό,τι δεν είναι δυνατό. Προτείνετε να δώσετε έναν τρόπο για να λάβετε απαντήσεις.
Συνήθιζα να απολαμβάνω αυτήν την εφαρμογή μέχρι που άρχισε πρόσφατα να προβάλλει διαφημίσεις για να υποστηρίξει τον Τραμπ!! Αντίο, ο Real Kakuro. με ενόχλησε με ένα αναδυόμενο παράθυρο που μου ζητούσε να βαθμολογήσω το παιχνίδι.
Το παιχνίδι συνέχιζε να καταρρέει κάθε φορά που άρχιζα ένα νέο παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν ομαλό και διαισθητικό. Διορθώστε το πρόβλημα συντριβής και θα ήταν ένα καλό παιχνίδι.
Καλό.. Το προκλητικό παζλ Νο 30 έχει σφάλμα για τον υπολογισμό του 22 στη σειρά 6. Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει είναι 24.
Μακάρι να είχε ένα κουμπί αναίρεσης, αλλά και πάλι διασκεδαστικό
Δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή Kakuro, αλλά θα είναι.
Είναι καλό παιχνίδι, αλλά τα cheat sheets δεν λειτουργούν... Δεν μπορώ καν να δω τι έκανα λάθος. ..
Καλός. Αλλά dere θα πρέπει να είναι το κουμπί παύσης
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Χρειάζεται μόνο επιτεύγματα για το τελευταίο αστέρι
Cheerleader Champion Dance Off จำลองสถานการณ์ wacx
Το αναδυόμενο παράθυρο με αναγκάζει να βαθμολογήσω αυτό το παιχνίδι
Το παιχνίδι παίζει αρκετά καλά, αλλά η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για την ένδειξη των συνόλων είναι ελάχιστα ευανάγνωστη.
Αυτό το παιχνίδι θα είχε πέντε αστέρια αν δεν είχε τέτοια απεχθή βίντεο που παίζουν συνεχώς.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι για το πέρασμα του χρόνου, αλλά το κατέστρεψαν με αυτήν την τελευταία αναβάθμιση.
Δεν θέλω όλες τις προσθήκες και θα προτιμούσα να παίξω στην οριζόντια παρά στην κάθετη...
Το να φωτίζεις το τετράγωνο που παίζεται είναι καλό, αλλά το να παλεύεις το φως είναι δύσκολο για τα μάτια και τη συγκέντρωση.
Μόλις άρχισε να παίζει αυτό το παιχνίδι.
Καλό μέχρι στιγμής με τις συνηθισμένες ενοχλητικές διαφημίσεις μεταξύ των επιπέδων. Όχι πολύ παρεμβατικό.
Τέλεια!εξάσκηση εγκεφάλου και χαλάρωση! Θα μπορούσα μόνο να ζητήσω ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, αν είναι δυνατόν. Ένα σημειωματάριο, ένα άδειο χαρτί (μικρό σαν ειδοποιήσεις messenger στο fb) για λίγο περισσότερο χώρο και πρόσθετες νύξεις κατά την επίλυση του kakuro. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς για αυτή την απίστευτη εφαρμογή!!!!
Super mind tapping παιχνίδι, αλλά θα προτιμούσα την περιοχή υπόδειξης λίγο μεγαλύτερη.
Βοηθά να κρατήσει το μυαλό ενεργό, ειδικά αν σας αρέσουν τα παιχνίδια παζλ αριθμών.
Όπως είπαν και άλλοι, υπάρχουν κάποιοι γρίφοι που έχουν λάθη και ως εκ τούτου είναι άλυτοι. Θα του έδινα πιθανώς 5 αστέρια αν δεν ήταν αυτό.
καλό του - ευχόμαστε τα τηλέφωνα θα μπορούσαν να συμβούν μεγαλύτεροι γρίφοι
Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, η εφαρμογή βοηθάει πιθανώς οι αριθμοί θα μπορούσαν να πάνε στο κουτί. Αυτό που δεν αρέσει σε αυτήν την εφαρμογή είναι όταν τελειώσετε το παζλ, το παζλ φεύγει και κατευθύνεται στο μενού. Μου αρέσει να κάνω μια επισκόπηση του τελειωμένου παζλ μου. Διορθώστε ότι αλλάζει σε οριζόντια λειτουργία όταν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο, ακόμα κι αν η ρύθμιση περιστροφής του τηλεφώνου είναι κλειδωμένη. Το παίζω λίγο ενώ ξαπλώνω πριν κοιμηθώ και πρέπει να σταματήσω να παίζω επειδή το τηλέφωνο αλλάζει.
Δεν υπάρχουν άλλες ρυθμίσεις. Δεν μπορώ να κρύψω αυτό το αντιπαθητικό χρονόμετρο ή να επαναφέρω το παιχνίδι όταν τα έχω τελειώσει όλα. Φαίνεται ότι η διάρκεια ζωής αυτής της εφαρμογής περιορίζεται σε όσο χρόνο χρειάζομαι για να τα ολοκληρώσω όλα και αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.
Οι ενδείξεις που δίνονται δεν δίνονται ξεκάθαρα. Δυσνόητο.
Υπέροχο παιχνίδι. Ωστόσο, μια επιλογή αναίρεσης θα ήταν χρήσιμη.
Παιχνίδια καλά απλά είναι πολύ δύσκολο να δεις το μικρό κείμενο.
Υπάρχουν λίγα οπτικά εφέ που θα χρειάζονταν προσοχή, αλλά συνολικά πολύ καλό παιχνίδι. Καλοφτιαγμένο και έτοιμο για διαφορετικά lvl παικτών
Δεν είναι η πιο ομαλή διεπαφή, αλλά κάνει τη δουλειά
Real Kakuro - Cross Sums Hlavolamy bts
Το λατρεύω. Μακάρι να μπορούσα να σημειώσω τα τετράγωνα. Αυτό θα βοηθούσε σε πιο δύσκολα παιχνίδια.