Post by nopethylali on Mar 14, 2022 5:52:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Cases ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homicide Squad: New York Cases IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju bodove ▞▞▞
▞▞▞ Homicide Squad: New York Cases 2022 version ▞▞▞
Stvarno mi se svidjela, podsjeća me na većinu igara koje sam igrao prije, i jako sam impresioniran, grafika je lijepa i postaje teža kako igra ide dalje, pa ako ste početnik, sačuvajte savjete za teže izazove, trebat će vam kada zapnete, mislim kao da sam tu lekciju naučio na teži način, tako da moj savjet u ranim razinama, nemojte koristiti savjete rano ili ćete kasnije požaliti.
Dobro za neko vrijeme, ali ne mogu ni pronaći kameru u pubu koristeći sve moje besplatne pomoći. Udari to!!!
Pokušao igru po drugi put.Više varijacija u igrama, ali previše je teško pronaći asemblere. Znam da je smisao ponude igre zarađivati novac, ali čini se da je kupnja stvari jedini način da stignete bilo gdje
Stvarno sam uživao u ovoj igri za početak. Međutim, previše kvarova. Dovršite scenu i izbacit će me. Zamrzne se tijekom scene, ali kada se vrati i vi ste izgubili vrijeme. Toliko frustrirajuće za tako zaraznu igru. Previše oglasa i kada oglas završi izbacuje vas pa morate ponovno učitati. Sada izbrisano.
Iznimno za sada
Svidjela mi se ova igra, ali posljednja 2 dana svaki put kada otvorim igru, ona se ugasi. Igrao se dugo vremena. Sada ne radi.
Uglavnom samo igra traži i pronađi.
Dobro za vještine pamćenja
Zaista uživajte u ovoj igrici...međutim, stala je i ne mogu nastaviti...POMOĆ
Jedan slučaj oduzima puno vremena...
Neke značajke ne rade i ruše igru. Ne mogu prijaviti probleme jer je zaslon prijatelja ono što uzrokuje rušenja i ne dopušta mi otvaranje.
Sviđa mi se igra, ali što dalje idete, teže je pronaći sve stavke u zadanom vremenu, ali i dalje je volim. Jedina mana što imam iskustvo u posljednje vrijeme da mi se čini da jede moje podatke, morat će ga pratiti, ali možda ću morati deinstalirati jer se ne isplati što je šteta. Sjajna priča i vrlo izazovna, mrzio bih da je više ne mogu igrati.
Ponekad vrlo izazovno. Morao sam često ponavljati scene jer je ponestalo vremena za rješavanje mjesta zločina. Grafika je jako dobra. Svako mjesto zločina je vrlo različito. Jako je zabavno igrati.
Tek sam počeo igrati i uživao sam u igri sve dok se nije počela prisilno zatvarati. Nisam uspio napredovati
Nije loša igra, održava mozak oštrim
Volim igrati ovu igru, izazovna je i svaka sekvenca je zanimljiva. Priča je također zanimljiva, ali mi se sviđa izazov pronalaženja tragova. Neki ako su predmeti vrlo pametno skriveni.U nekim slučajevima smatram da su grafika i scene vrlo tamne i teško ih je vidjeti, ali pitam se je li to moj telefon. I dalje sjajna igra.
Ne dopušta mi da izvršim zadatke i sada kaže da možda nije optimizirana za moj uređaj. Već sam izbrisao sestrinsku aplikaciju iz sličnih razloga. Također vas čini da zapnete bez asemblera tako da ne možete dovršiti zadatke. Želi da izvršite previše kupnji da biste nastavili sa zadacima.
Stvarno mi se sviđa ova igra!Problem je u nedostatku šansi za igranje.. Ako vaši prijatelji ne igraju igrice ili ove vrste igara, nemate sreće s koliko šansi imate za igrati. Osim ako ne propadnete plaćajući.. Ali! To je valjda cijeli ideal! Oh, ne dopustite mi da zaboravim, ako mislite da niste osumnjičeni, trebali biste moći odabrati tu osobu bez prolaska kroz cijeli proces.
Promijenio sam ocjenu Stvarno volim ovu igru. Riješio sam 2 slučaja kada sam otišao preuzeti treću scenu, govori mi da se ne mogu spojiti na server. Pokušao sam izbrisati aplikaciju i ponovno instalirati istu stvar, toliko sam ljut da sam potrošio puno sati i novca da riješim prve slučajeve i sada mi ne dozvoljava da nastavim, gubljenje vremena i novca.
Nerealno teške zagonetke. Za pronalaženje komponenti potrebna je dob, to je ako čak i možete proći zadatke bez neuspjeha zbog nenalaženja predmeta jer ih ne možete pronaći golim okom. Prisiljeni ste koristiti posebne alate, a zatim kupiti više. Moj savjet programerima: ako želite da ljudi plaćaju, onda stavite cijenu na igru. Nemojte to učiniti besplatnim i očekujte plaćanje dalje.
Dobro provodi vrijeme, izaziva ovisnost i zabavno!!
Homicide Squad: New York Cases Petualangan aubg
Ova igra je zabavna i vrlo zarazna
Drops: Learn English Language Education clmv
Homicide Squad: New York Cases ماجراجویی aer
Cool igra, lijepa priča, detaljna scena. Samo tako nastavi.
Morate dobiti WiFi za ažuriranje ili pokretanje novih slučajeva
Homicide Squad: New York Cases Sarguzasht tohv
Bila je dobra igra...ali sada sam zapeo i ne dopušta mi da kliknem na sljedeću istragu pa ne mogu više raditi slučajeve. Toliko frustrirajuće da je ovako još od Halloween događaja. Već sam kontaktirao podršku, ali oni nisu učinili ništa da to poprave!!!
Homicide Squad: New York Cases Phiêu lưu czqd
Dobri-- Neki od savjeta i pojačanja koje zaradimo više nemaju vremenska ograničenja, ali ih možemo koristiti kad god želimo. Loše - više se ne može kombinirati određene kolekcije da bi se dobio policijski skener ili policijska traka, već se moraju koristiti kristali. A energetski bodovi u zbirkama su puno niži. Također, više ne dobivam bijelu dasku da tapkam, gledam video zapise da dobijem kristale, unatoč svim mojim kontaktima s Supporta d njezinim naporima. Vrlo razočaravajuće.
zabavna i zanimljiva ubojstva, igra traži ovdje! Ali meni je to samo malo sporije. SAD! Stoga sam instalirao ovu aplikaciju da također oslobodim prostor za pohranu.
Zabavno i poučno nešto
Homicide Squad: New York Cases Seiklusmängud qos
Ažuriranja su smiješna 🙄😒. S novim ažuriranjima dobivate puno manje energije i ne tako velike nagrade za dovršavanje kolekcija. Nema novih zadataka. Nema dobrih medalja pri dovršavanju zbirki itd. Igra je pala daleko od smdh-a.
Previše se toga događa za mene. Jednostavno nisam mogao ući u to.. Previše je ekrana na koje treba otići i iskačućih prozora itd.. Dobra ideja samo ne moja šalica čaja.
iz nekog razloga ne mogu pristupiti svlačionici ili sobi za proricanje sudbine, to mi samo oduzima energiju i zatvara aplikaciju i ne mogu nastaviti igrati bez pristupa ovim 2 sobe jer su predmeti koje trebam za otvaranje sljedećeg kofera tamo i čini se da ne mogu doći bilo tko da to popravi ili bih ovoj igri dao 5 zvjezdica
Jako sam uznemiren jer se ova igra neće povezati kao što sam imao s igrom Sherlocka Holmesa. Želim igrati ovu igru Odred za ubojstva, pogledajte ovo hvala
Svidjela mi se ova igra dok nije počela trošiti novac za pobjedu, nemam ništa protiv da ponovim vazu, ali očekivao bih da ćete nakon 2 ili 3 puta pobijediti
Uživao sam u igri do cca lvl 10. Sada ne radim ništa osim što trošim energiju za "NEUSpjele" lovove. Uvijek je jedna stavka koja se ne može pronaći. Pretpostavljam da je ovo vaš način da navedete ljude da kupe savjete za pronalaženje predmeta ili stavka koja nedostaje nije čak ni na zaslonu za početak. U svakom slučaju, pomislili biste da bi željeli da nastavite igrati... 😐😕