Post by nopethylali on Mar 14, 2022 5:46:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ The Heroic Legend of Eagarlnia 2022 version ▞▞▞
Διασκεδαστικό παιχνίδι αξίζει τα λεφτά του, ενδιαφέρον απλό παιχνίδι 4x με μια ωραία μίξη RPG και ιστορίας, σίγουρα το απόλαυσα πολύ 这个游戏值得它的价格
Δεν είναι δυνατή η μετάβαση της οθόνης επιλογής φατριών. Παρακαλώ διορθώστε...
Candy Manor - Home Design Інше ysl
Είναι ελαφρώς διαφορετικό από την έκδοση για υπολογιστή, το αρχικό κεφάλαιο είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά το κόστος ανάπτυξης είναι πολύ πιο ακριβό. Το εμπορικό εισόδημα είναι πολύ υψηλό και στα μεσαία και στα τελευταία στάδια, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τα εμπορικά έσοδα για την υποστήριξη στρατιωτών και ηρώων. Επειδή η οικονομική πίεση είναι πολύ μικρότερη, η δυσκολία είναι πολύ μικρότερη από την έκδοση για υπολογιστή.
Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι. Πηγαίνει σε κενή οθόνη μόλις την εκκινήσω!
Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής θα ενημερώσει την έκδοση Android με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του υπολογιστή, επίσης όταν θα κυκλοφορήσουν προσαρμοσμένα πρωταθλήματα
Η ιδέα του παιχνιδιού φαίνεται ωραία, αλλά δεν θα λειτουργήσει στη συσκευή μου. Μπορώ να φτάσω στην οθόνη επιλογής φατριών, αλλά όταν πατάτε το start δεν συμβαίνει τίποτα (συσκευή: Galaxy S20 FE). Θα ενημερώσω την κριτική εάν βάλω το παιχνίδι σε λειτουργία. Επεξεργασία: αποδεικνύεται ότι μόνο για τον στρατό της αποκατάστασης δεν λειτουργεί. Άλλες παρατάξεις φορτώνουν μια χαρά.
The Heroic Legend of Eagarlnia 전략 olct
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategi wgtn
Το ίδιο όπως ανέφεραν και άλλοι. Κενή μαύρη οθόνη μετά το λογότυπο unity.
Δεν λειτουργεί, επιστρέψτε τα χρήματά μου
Το κείμενο είναι πολύ μικρό και η ατμόσφαιρα του φόντου μπορεί να είναι γαλήνια, αλλά και οι ήχοι των πολιτών είναι υπερβολικοί. Είναι μια καλή ιδέα και παίζει σαν ρίσκο. Προσωπικά, είναι ωραίο το πόσο μεγάλος είναι ο κατάλογος των χαρακτήρων και ο τύπος των βασιλείων, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ένα μικρότερο ρόστερ με πιο γεμάτους, λεπτομερείς χαρακτήρες που τραβούν την προσοχή θα ήταν πολύ καλύτερο. Αυτό είναι προσωπικό πράγμα καθώς εκτιμώ το βάθος πάνω από τη μάζα. Τέλος, το σεμινάριο είναι καλό, αλλά πολλές μικρές λεπτομέρειες είναι συντριπτικές.
5 αστέρια για την προσπάθεια. Ενώ μερικοί από τους ήρωες είναι απλώς σκελετό, μπορεί να φανεί προσπάθεια για τη δημιουργία κάθε ήρωα και την ύπαρξη μιας ιστορίας για αυτούς. Το παιχνίδι είναι πολύ απλό και απλό. Πολύ επαναλαμβανόμενο. Μόλις έχετε έναν αριθμό πόλεων υπό έλεγχο, ουσιαστικά κερδίζετε το παιχνίδι, επομένως δεν έχει μεγάλη αξία επανάληψης. Η διεπαφή χρήστη του παιχνιδιού πρέπει επίσης να βελτιωθεί, το κουμπί πίσω δεν θα πρέπει πραγματικά να είναι το ίδιο κουμπί με το κουμπί επόμενης στροφής. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια δημιουργίας ενός μεγάλου παιχνιδιού στρατηγικής. Παρακαλώ συνεχίστε έτσι!
Καλό παιχνίδι
μεγάλος!
Αυτό το παιχνίδι είναι χρονοβόρο και μου αρέσει!
καλό, αλλά αν πατήσετε συνέχεια, μερικές φορές δεν θα συνεχιστεί η πρόοδός σας από την αυτόματη αποθήκευση, αλλά από τη χειροκίνητη αποθήκευση, γι' αυτό προσέξτε εάν παίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, να θυμάστε πάντα τη μη αυτόματη αποθήκευση
The Heroic Legend of Eagarlnia Diskarte awe
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι τόσο λυπηρό που υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα και οι άνθρωποι άφησαν κακές κριτικές. Αυτό το παιχνίδι παίζει σαν το Romance of three Kingdoms. Η πλοκή είναι καλά μελετημένη. Όχι μόνο όλες οι φατρίες έχουν την περιγραφή τους, ακόμη και οι χαρακτήρες έρχονται με τις ιστορίες τους. Οι μηχανικοί του παιχνιδιού είναι διασκεδαστικοί. Οι προγραμματιστές έκαναν μια εκπληκτικά καλή δουλειά για μια ομάδα μόνο 4 ατόμων. Πραγματικά νιώθω ότι κατέβαλαν όλες τους τις προσπάθειες για να φτιάξουν αυτό το παιχνίδι. Έχω μεγάλες ελπίδες για αυτό! Σας ευχαριστούμε για το παιχνίδι!
Έπαιξα κόλαση, αλλά και πάλι πολύ εύκολο όταν είχατε περισσότερες πόλεις από την τεχνητή νοημοσύνη. - Πρέπει να ξαναδουλέψετε με την αγγλική μετάφραση, όχι να συγχρονίσετε με την κινεζική μεταγλώττιση. - προσθέστε επίσης συλλογή για αντικείμενα. - προσθέστε περισσότερο διάλογο αν είναι δυνατόν. - προσθέστε περισσότερες σκηνές ιστορίας, είναι πολύ προκατάληψη tbh. - Το σύστημα μάχης δεν είναι καλό, αυτόματο σε όλη τη διαδρομή. - η αποστολή είναι να κερδίσεις τον πόλεμο, αλλά μόλις κατακτήσεις όλη την πόλη δεν είχες τίποτα άλλο παρά επαναλαμβανόμενο. - το παιχνίδι είναι γενικά καλό, αλλά πρέπει να προσθέσετε περισσότερη ιστορία κ.λπ., θα είναι υπέροχο παιχνίδι!
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategi cxjm
Η οθόνη φόρτωσης εμφανίζεται με ενότητα. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα μετά από αυτό. Μόνο γκρίζα οθόνη. Φαίνεται δροσερό όμως. Ίσως δεν είναι συμβατό με το Google pixel.
Είναι καλύτερο από τα περισσότερα παιχνίδια startegy για κινητά που υπάρχουν στο Google Play. Μέχρι στιγμής το απολαμβάνω αρκετά καλά, ωστόσο θα έλεγα ότι είναι λίγο δύσκολο. Ίσως γίνει πιο εύκολο μόλις καταλάβω καλύτερα.
Ακόμα δεν μπορώ να παίξω, το μόνο που έχω είναι η εκκίνηση της οθόνης Unity και μετά η μαύρη οθόνη για πάντα. Ελπίζω πραγματικά να διορθωθεί καθώς μοιάζει με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι με τις τρέχουσες ομάδες εργασίας! Συνιστάται για ανθρώπους που τους αρέσει η οικοδόμηση και η κατάκτηση εθνών.
Δεν θα με αφήσεις να περάσω την οθόνη της ενότητας
Μόλις ξεκίνησα αλλά είναι πολύ καλό. Ένα παράπονο που έχω είναι ότι μερικές φορές είναι δύσκολο να δούμε ποιες μονάδες είναι καλύτερες σε ποιες εργασίες. Για παράδειγμα, όταν κάνω διάτρηση, δεν είναι ξεκάθαρο από το μενού Drill ότι ένας από τους ήρωές μου δίνει 60% μπόνους τρυπάνι στο ιππικό. Μπορώ να δω αυτή την ικανότητα μόνο από το μενού των ηρώων. Υπάρχουν παρόμοιες καταστάσεις και αλλού, επομένως πρέπει να είστε επιμελείς για να μεγιστοποιήσετε την ανάθεση των ηρώων στα καθήκοντά τους. Γενικά είναι πολύ καλό.
Το παιχνίδι δεν θα φορτώσει μετά την οθόνη unity
Δεν μπορώ να περάσω την οθόνη ενότητας. Το παιχνίδι δεν λειτουργεί.
Πάντα κλειστό με δύναμη..Ελπίζω να το διορθώσεις
Όμορφο παιχνίδι. Εύκολο κατανοητό σύστημα παιχνιδιού. 4 αστέρια για No Cloud Save και English Voice. Ελπίζω το Dev. θα προσθέσει αυτήν την επιλογή σύντομα.
Καλή ενημέρωση όλα λειτουργούν τώρα
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής στις εφαρμογές Google, μου θυμίζει brigandine.
Πολύ ωραίο, θα ήθελα να δω μεγαλύτερο/διαφορετικό χάρτες. Θα συνιστούσα να έχετε παρόμοιο στυλ χάρτη με το Glory of Generals ή το Total war. Σούπερ κουλ παιχνίδι love the lore, θα ήταν ωραίο αν υπήρχε μια αγορά ή ταβέρνα ήρωας/εμπορευμάτων που ανανεώθηκε με το κατάστημα να προσλαμβάνει ήρωες
Υπέροχο παιχνίδι για κινητά για όταν έχετε βαρεθεί να σπαταλάτε όλα τα χρήματά σας στο gatcha. Νομίζω ότι οι προγραμματιστές έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά με τους πόρους στους οποίους είχαν πρόσβαση. Πολύ απλό για έναν από αυτούς τους τίτλους στρατηγικής, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι βοηθά κάποιον σαν εμένα που είναι λίγο απλός να μπορεί απλώς να απολαμβάνει το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι σίγουρα ένα Gem in the ruff. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Είναι όλα όσα περίμενα και πολλά άλλα. Λατρεύω το παιχνίδι devs vision. Καλή δουλειά. Είμαι νέος, αυτό το παιχνίδι ήταν για μένα μόλις το είδα. Ένα καταπληκτικό σεμινάριο βοηθά να ξεκινήσετε το ταξίδι σας. Στην πραγματικότητα μου αρέσουν αυτά καλύτερα από το παιχνίδι με τα τρία βασίλεια, αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Εάν είστε λάτρης των τριών βασιλείων, μην διστάσετε να αγοράσετε τώρα. Το έκανα και έχω παίξει λίγες ώρες τώρα και είναι ένα θηρίο παιχνίδι που αγαπώ τα χειριστήρια.
Όπως και άλλοι, το λογότυπο Unity και μετά μια γκρίζα οθόνη για πάντα.
Η πρώτη μου φορά παίζω ένα μεγάλο παιχνίδι στρατηγικής και απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι .Αναρωτιόμουν αν μπορείτε να προσθέσετε δύο κουμπιά εναλλαγής που να επισημαίνουν στον χάρτη με ποιους συναλλάσσομαι και με ποιους έχω και συμμαχώ.
The Heroic Legend of Eagarlnia 전략 vegd
Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι υψηλής στρατηγικής σε περιβάλλον φαντασίας. Το μόνο ενοχλητικό είναι ότι οι διάλογοι δεν λαμβάνουν υπόψη το φύλο ενός χαρακτήρα. Άρα ο διάλογος θα λέει «βασιλιάς» ακόμα κι όταν είναι προφανές ότι ένα βασίλειο κυβερνάται από μια βασίλισσα. Ομοίως οι διάλογοι θα λένε «αυτός» ή «δικός του» ακόμα και όταν αναφέρονται σε γυναίκα. Μακάρι να το διορθώσουν γιατί είναι πολύ αποσπώντας την προσοχή.
Βοηθήστε το να συνεχίσει να σταματά αναγκαστικά
Καλό παιχνίδι αλλά μερικά προβλήματα με το κείμενο να βγαίνει από τα κουτιά και να μην εμφανίζεται. Θα μπορούσε ακόμα να γυαλιστεί. Οι μηχανικοί μάχης φαίνονται επίσης λίγο ανισόρροπες.
Ωραίο παιχνίδι. Η γραμματοσειρά της ευχής ήταν λίγο πιο ξεκάθαρη στο τηλέφωνο. Επίσης, φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένα αρχεία δοκιμαστικής αποθήκευσης που περιλαμβάνονται στην έκδοση.
Λατρεύω το παιχνίδι γιατί μου προκαλεί ένα μεγάλο παιχνίδι στρατηγικής για κινητά. Μερικά από τα προβλήματα που έχω με το παιχνίδι είναι μικρά, αλλά θα ήθελα να ελπίζω ότι τα γραμματικά προβλήματα θα διορθωθούν, περισσότερες αλληλεπιδράσεις με διαφορετικούς ήρωες. Ελπίζω ότι ορισμένες από τις γραμμές των βασικών ηρώων της φατρίας θα αλλάξουν επειδή κάποιες από αυτές τις γραμμές δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα. Εξακολουθώ να λατρεύω το παιχνίδι και ελπίζω να το υποστηρίζουν περισσότεροι άνθρωποι, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις.
Το απολαμβάνω αρκετά. Εύχομαι περισσότερο μια στρατηγική φάση μάχης. Σαν... Μπριγκαντίν ή κάτι εκεί γύρω. Ωστόσο, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να δω περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό!
Συνολικά καλά παιχνίδια στρατηγικής αλλά έχουν μερικά μειονεκτήματα. - Δεν υπάρχει ενέργεια ακύρωσης, αν έχετε ήδη αναθέσει σε κάποιον να κάνει κάποια εργασία, δεν μπορείτε να την ακυρώσετε. - Αν αναδιατάξετε ολόκληρο τον στρατώνα, την επόμενη στροφή θα δεχτείτε επίθεση και όλοι οι αναδιαταγμένοι ήρωες δεν μπορούν να αμυνθούν επειδή το παιχνίδι πιστεύει ότι δεν είναι εκεί για κάποιο λόγο - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω αναζήτησης, λόμπι ή αιχμαλωσίας. Δεν υπάρχει λίστα διαθέσιμων δωρεάν αξιωματικών. - Μάλλον μικροί χάρτες. Αν σας αρέσει η φιλοδοξία RotK και Nobunaga, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς.
Κόσμιος. Δεν είναι αυτό που περίμενα, αλλά φαίνεται ωραίο και πάντα απολαμβάνω ένα καλό παιχνίδι στρατηγικής. Τα χειροκίνητα χειριστήρια για μάχη είναι λίγο δύσκολο να τα χρησιμοποιήσω ειδικά έγκαιρα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αναλάβω με την εκμάθηση του παιχνιδιού επίσης, αλλά ανυπομονώ για την πρόκληση. Μακάρι το σεμινάριο να ήταν λίγο πιο «αναγκαστικό», όπως η επιλογή μιας αυτοκρατορίας για αρχή και η εστίαση στο πώς να παίξετε το παιχνίδι και να αναπτύξετε μια πιο εμπεριστατωμένη στρατηγική με την εν λόγω αυτοκρατορία. Για να καταλάβω πιο γρήγορα