Post by nopethylali on Mar 14, 2022 5:37:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucurile cresc resursele ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Foarte întârziat nu funcționează corect
Jocul este grozav, dar navigarea la nivel este groaznică. Vrei să treci la următorul nivel? Ne pare rău, ești acum la ultimul nivel. Vreau să merg înapoi? Ne pare rău, acum ești la primul nivel.
Este distractiv, dar reduceți serios adăugările de care nu aveți nevoie de atât de mulți sponsori, este plictisitor de adăugări 😴
Este frt bun jocul este distractiv dar si putin enervant...enervant deoarece daca te duci putin mai departe altcineva te omoara si trebuie sa o iei de la capat.in rest este frt bun jocul merita 5 stele
Păcat ca nu au mai multe feluri
Nu prea îmi place asta pentru că prea multe adăugiri și oameni te înfrâng chiar înainte de a începe, așa că ai nevoie de o bună practică, nu? Nu pot prea multe reclame idk, poate sunt doar un ratat lol
Plants vs. Zombies™ Heroes Dažādas spēles gcj
Joc de cacat
Aș da 5 stele, dar am pus 3 pentru că uneori e doar foarte greu de mișcat și o mulțime de oameni mă atacă. Așa că vă rog să schimbați asta!
Mi se pare ok dar e cam ciudat eu amețesc din cauza lui
100/10 EF BUNĂ TE LASA SA RE RESPAUNZA CU FORM LA FELS 🤩😍🥰🤩😍🥰🤩😍🥰🤩🥰🤩🥰🤩😍🤩🥰😍😍🥰🤩😍🤩🥰😍🥰🤩🥰😀😀😀😀😀😁😁😀😀😁😀😁😀😀😁😁😀😁😀😁😀😀. 😁😁😀😁😀😁😀😀😀cel mai bun joc
Deci, este o idee grozavă de aplicație, îmi place să pot termina o hartă și să obțin 100% și să merg mai departe. DAR trebuie să stabiliți comenzile buggy în cazul în care nu va mai răspunde la atingerea mea și când se blochează tot timpul.
Daria samira dumitru
Merge prost rau de tot ,e păguit,încercați să remediați asta !!!
E ok dar reclamele
Numi loc deloc.
Îmi place🙃
Aici poţi juca Paper.io. Paper.io face parte din lista de jocuri de indemanare oferite. Joaca Paper.io gratis, si distreaza-te!
Glitchy!!!! Am jucat asta încă de când a fost prima lansare. Joc grozav. Aproape terminate toate domeniile. A venit actualizarea. Iubesc noile personaje, cu toate acestea nu sunt receptive. De asemenea, după actualizare, nu am reușit să trec de craniu. De fiecare dată când fac o alergare bună și îmi construiesc un ritm frumos, cred că o voi finaliza, se blochează, trebuie să închid aplicația și îmi pierd jocul anterior. Foarte enervant. Chiar vreau să finalizez jocul, vă rog să remediați
Joaca asta este huiova nici nu te atinge si mori dupa aia cand vrei sa faci terenul mai mare si intri la tine in teren tu mori 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 🤮🤮😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Jaca acetama este 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬
Paper.io 3D Arcade xzn
Linia pentru revendicarea pauzelor fără ca jucători să-l atingă, nivelul în formă de diamant s-a defectat masiv și mi-a dat forme ciudate de teritoriu - a trecut de la un punct de teritoriu la altul, a primit o fâșie subțire între puncte când ar fi trebuit să obțin un bloc, lăsând o gaură nerevendicată înconjurată pe teritoriul meu. O întreagă parte a teritoriului meu s-a stricat și nu am putut extinde deloc teritoriul din acea parte, linia s-a rupt mereu. Un joc bun, dar prea multe reclame și mecanica sunt stricate. Ar fi trebuit să rămână nelansat.
Paper.io 3D Arcade xzn
Joc frumos, dar îngheață foarte mult și are o mulțime de anunțuri, vă rugăm să încercați să reduceți numărul de anunțuri. Știu că veți spune -- „Încercați să vă retrageți dispozitivul” Dar nu este cazul, am încercat totul, dar nimic nu funcționează! Doar aceste 2 probleme fac ca jocul să fie un pic incomod de jucat, altfel este foarte bun, oricum mulțumesc pentru eforturile și timpul prețios!❤🤗😍☺
Un joc grozav, mult mai bun decât al doilea. Dar are probleme cu înghețarea și prăbușirea. A înghețat la 97,5%. de asemenea, dacă ridici degetul de pe ecran și îl așezi înapoi, vei vira și vei avea șansa să te sinucizi. NPC-urile generează un mod de a se închide și rapid, cred că ar trebui să existe o animație de avertizare, astfel încât să nu apară chiar lângă tine și să te omoare înainte să poți reacționa. În afară de asta, îmi place foarte mult jocul!
... puteți importa date Xbox Live, Steam și PSN, precum și detalii iOS. ... Wrath of Staff 5: Zombie; Metrou Surfers; Paper.io 2; 2 Payback
Nu o să mint, dar acesta este de fapt un joc grozav 👏 o treabă bună. Dar sunt mult prea multe reclame, dacă ai putea reduce reclamele, acesta ar fi un joc grozav 👍
E enervant!!!
E plin de mameni gălăgioși :l
Multă distracție, dar nu fără probleme. Este simplu și distractiv, iar adversarii bazați pe computer sunt mai agresivi decât în versiunile anterioare, ceea ce îl face provocator, în timp ce este un joc simplu. Dar adesea bucăți de teritoriu dispar fără explicații și fără ca oponenții să revendice teritoriul. De asemenea, există o eroare în care jocul se oprește la mijlocul jocului și acum am întâlnit o eroare de nejucat la nivelurile satelit, unde placa 3D nici măcar nu apare. Îmi voi revizui scorul dacă se remediază.
Îmi place jocul și am completat majoritatea formelor, dar de câte ori încerc să joc vreunul dintre sateliții forme, nu funcționează și doar se blochează pe un ecran alb și roșu. I-aș da cinci stele dacă problema s-ar rezolva.
Paper.io 3D APK - Download app Android (free)
Mi-am editat evaluarea din ceea ce a fost data trecută, deoarece a devenit mult mai greșită și nu-mi ascultă comenzile. Cu greu pot juca jocul și este cu adevărat frustrant. va rog sa reparati asta!
O.K
Doza de joc nu funcționează deloc, încerc să joc prestigios, dar nu mă lasă să joc
Ar putea fi mai bine. De fiecare dată când apare, cineva te ucide instantaneu! Ar trebui să schimbi asta, astfel încât să nu poți trece prin linia lor. Prea multe reclame, de fiecare dată când mor există o reclamă. Până când jocul nu va fi îmbunătățit, nu voi juca.
Reclamele sunt pur și simplu îngrozitoare. Reclame constante, de fiecare dată când încheiați un joc. Reclamele pentru o viață suplimentară pe care le primesc, sunt A-Bine, dar cantitatea de reclame face jocul de neplăcut. Jocul este distractiv, cred, dar iritarea unei reclame în fiecare minut depășește cu mult distracția.
Acesta este un joc bun, dar singurul lucru este că, când joc, mă face să mă simt rău de felul în care se întoarce camera și de câte curbe au nivelurile, poți chiar să faci lucruri mai puțin curbate sau să o faci astfel încât să ne putem mișca camera. și măriți și micșorați și puteți face acest lucru atunci când ce în teritoriul nostru, dacă suntem doar un bloc, nu una dintre piele, nu suntem la jumătatea unui teritoriu prin pământ.
Joc Paper Racer - free games BOOM
La început a fost un joc cu adevărat distractiv. Pe măsură ce timpul a trecut, mi-a fost greu de controlat. Dacă merg la stânga mă face să merg la dreapta și invers. De asemenea, când vreau să virez la stânga, de exemplu, se îndreaptă în cerc spre dreapta, determinându-mă să mă lovesc. Există multe alte erori cu aplicația, de exemplu, moartea la întâmplare, spațiul nu vă ocupați etc.
Paper.io 3D Arcade hqg
Acest joc este retardat
Este un joc grozav, DAR prea multe reclame. Am nevoie de reclame, dar un anunț după fiecare joc și ÎN TIMPUL jocului tău este pur și simplu ridicol. De asemenea, se blochează foarte mult (și îți pierzi jocul) și ultimele 3 niveluri de satelit sunt bugate și nu pot fi jucate. Nu sunt impresionat.
Jocul e fain dar sunt prea multe reclame si se tot blocheaza. NU RECOMAND!!!!!!!!!!!
ACUM